Rakennusliike Nummela

Ajankohtaista

Auranrannan kolmen asuinkerrostalon kokonaisuus valmistuu vuonna 2021

Auranrannan kolmen asuinkerrostalon kokonaisuus alkaa muodostua yhtenäiseksi alueeksi. Asunnoista avautuvat upeat näkymät tuovat rauhallisuutta ja viihtyvyyttä asumiseen. Asunnot ovat laadukkaita ja yksilöllisin ratkaisuin varustettuja. Lisäksi alueella on mitä parhaimmat mahdollisuudet ulkoiluun Aurajoen varrella.

Auranrannan kolmannen asuinkerrostalon, Liedon Kuovin, rakennustyöt alkoivat keväällä 2020. Tällä hetkellä käynnissä ovat talon sisävalmistelutyöt, jotka ovat edenneet muiden töiden tavoin hienosti eteenpäin, poikkeuksellisesta ajasta huolimatta. Liedon Kuovi valmistuu elokuussa 2021.

Asunnot ovat herättäneet kiinnostusta ja asuntoesittelyitä olemme pitäneet pääasiassa yksityisnäyttöjen muodossa. Viime syksynä valmistuneessa Liedon Kurjessa on jäljellä muutama vapaana oleva asunto ja Liedon Kuovissa on sama tilanne. Ensimmäisenä valmistuneen Liedon Joutsenen kaikki asunnot ovat myyty. Liedon Joutsenen alakerrassa sijaitsevassa parkkihallissa on vielä vapaita autopaikkoja myynnissä. Autohalli on rakennettu kaikkien kolmen kerrostalon asukkaiden tarpeisiin.

Odotamme innolla yhteydenottoja vapaana oleviin asuntoihin liittyen, ja pidämme mielellämme asuntoesittelyjä juuri sinulle parhaiten sopivaan aikaan. Iloisiin tapaamisiin!

Auranrannan kohteisiin pääset tutustumaan www.auranranta.fi.