Nyt myynnissä

Liedon Vanamo

Valmistuu syksyllä 2023

Liedon Vanamo

Liedon Vanamo on toisena Liedon keskustaan, Niittypolun alueelle, nouseva 3-kerroksinen ja hissillä varustettu asuinkerrostalo, johon tulee 13 viihtyisää ja modernia kotia. Kohteen tyylikkäissä, skandinaavisissa ja lämminhenkisissä kodeissa on hyvin toimiva pohjaratkaisu, huoneistokohtainen viilennys ja reilun kokoiset parvekkeet.

Niittypolku sijaitsee rauhallisessa maalaisympäristössä, mutta kaikki keskustan palvelut ovat kuitenkin vain lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Liedon Vanamo valmistuu syksyllä 2023.

asunnot: 48,5-84 m²
22 autopaikkaa
Kärpijoentie 6b, 21420 Lieto
Nyt myynnissä

Liedon Kielo

Valmistuu syksyllä 2022

Liedon Kielo

Liedon Kielo on ensimmäinen Liedon keskustaan, Niittypolun alueelle, nouseva 3-kerroksinen ja hissillä varustettu asuinkerrostalo, johon tulee 13 viihtyisää ja modernia kotia. Kohteen tyylikkäissä, skandinaavisissa ja lämminhenkisissä kodeissa on hyvin toimiva pohjaratkaisu, huoneistokohtainen viilennys ja reilun kokoiset parvekkeet.

Niittypolku sijaitsee rauhallisessa maalaisympäristössä, mutta kaikki keskustan palvelut ovat kuitenkin vain lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Liedon Kielo valmistuu syksyllä 2022.

asunnot: 48,5-84 m²
21 autopaikkaa
Kärpijoentie 6c, 21420 Lieto

Rakennusliike Nummela Oy rakentaa ja myy korkealaatuisia kerrostaloasuntoja ja liiketiloja Turun alueella.

Ota yhteyttä