Nyt myynnissä

Liedon Kuovi

Valmistuu syksyllä 2021
www.auranranta.fi

Liedon Kuovi

Liedon Kuovi on syksyllä 2021 valmistuva 4-kerroksinen asuinkerrostalo, johon tulee 18 tyylikästä kotia. Se on kolmas Liedon Auranrannan upeisiin maisemiin nousevista kohteista, joissa on tarjolla myös Liedon keskustan laadukkaat palvelut.

Kuovin lattiaan saakka ulottuvista isoista ikkunoista tulvii luonnonvaloa kaikkialle. Tunnelma huippuvarustelluissa kodeissa on ylellinen, moderni ja skandinaavinen. Mukavuutta lisäävät vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen viilennys.

asunnot: 46,5-116 m²
27 autopaikkaa
Kirkkotie 4 c, 21420 Lieto
Nyt myynnissä

Liedon Kurki

Valmistuu syksyllä 2020
www.auranranta.fi

Liedon Kurki

Liedon Kurki on syksyllä 2020 valmistuva 4-kerroksinen asuinkerrostalo, johon tulee 18 tyylikästä kotia. Se on toinen Liedon Auranrannan upeisiin maisemiin nousevista kohteista, joissa on tarjolla myös Liedon keskustan laadukkaat palvelut.

Kurjen lattiaan saakka ulottuvista isoista ikkunoista tulvii luonnonvaloa kaikkialle. Tunnelma huippuvarustelluissa kodeissa on ylellinen, moderni ja skandinaavinen. Mukavuutta lisäävät vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen viilennys.

asunnot: 46,5-116 m²
27 autopaikkaa
Kirkkotie 4 b, 21420 Lieto
Nyt myynnissä

Liedon Joutsen

Tyylikäs koti kansallismaisemassa
www.auranranta.fi

Liedon Joutsen

Liedon Joutsen käsittää 4-kerroksisen asuinkerrostalon, rakennuksen sisäänkäynnin puolella sijaitsevan autokatoksen ja rakennuksen kellarikerroksessa sijaitsevan autohallin. Kohteessa on yhteensä 18 upeaa asuntoa.

Jokaisessa kodissa on isot, lattiaan asti ulottuvat ikkunat, tilava parveke, vesikiertoinen lattialämmitys, huoneistokohtainen viilennys, huippuvarustelutaso sekä modernit skandinaaviset sisustusratkaisut.

asunnot: 46,5-110 m²
29 autopaikkaa
Kirkkotie 4 a, 21420 Lieto

Rakennusliike Nummela Oy rakentaa ja myy korkealaatuisia kerrostaloasuntoja ja liiketiloja Turun alueella.

Ota yhteyttä